Kulutusjuhla

GPS ja Google Maps toimivat liikkuvan matkaajan apureina

Stazzy kehuu reissuapujaan: ”Samalla totesin myös, että auton ohelle geepeeässän vuokraaminen oli ihan loistava ratkaisu. Kuinka monta kartanluku- ja eksymisahdistuskohtausta sillä vältettiinkään. Siihen kun yhdistetään puhelimen google maps, joka löytää tarvittaessa lähimmän leipomon, niin liikkuminen oli suorastaan hämmentävän harhailematonta.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Samasta aiheesta täytyy antaa pisteet Nokialle. Monissa aika edullisissakin malleissa on ilmainen navigointi ja GPS. Puhelin tuolla paketilla on usein perustellumpi hankinta kun erillinen navigaattori. Niissä kun karttapäivitykset maksaa monesti maltaita.

  2. Joo, mulla ei autottomana ole varsinaiselle gps:lle käyttöä, mutta taskussa kulkeva kartta on monesti oivallinen keksintö. Edellisessä, yksinkertaisemmassa puhelimessakin (Nokia tosiaan) oli karttapaketti, joka auttoi useamman kerran vieraassa kaupungissa.