Matti Mattila löysi sisustukseensa sopivan kellon, mutta kalliista hinnasta huolimatta kello ei toiminut, eikä vaihtoyksilökään näyttänyt oikeaa aikaa, joten kauppa purettiin, sillä myyjäliikkeellä ei ollut enempää kelloja varastossa: ”Karlsson KA5203 -kellossa on perinteinen viisarikello sekä erillinen päivämääräosio, jossa kiertävät pienet levyt osoittavat kuluvan päivän kuukausineen ja viikonpäivineen. Kooltaan hieman yli 40 senttinen kello näytti hienolta ja sopi melko hyvin tyhjälle valkoiselle seinälle. Värkin hinta vain hirvitti. Ohjehintaa kellolla oli noin 250 euroa, mikä ylitti monin verroin budjettini. Kellopelissä tiuku oli kuitenkin alennusmyynnissä ja maksoi vain 170 euroa. Tässäkin hinnassa oli mielestäni vielä yli sata euroa ylimääräistä ilmaa etenkin, kun laite oli valmistettu peruskomponenteista Kiinassa. [- – -] Pieni sisustusprojektini ei tällä erää onnistunut ja seinä jäi tyhjäksi. Kaksi viallista kelloa muutaman päivänä aikana kielii Karlsson-merkkisten kellojen ja erityisesti kiinalaisvalmisteisten tuotteiden laadusta. Ylihinnoiteltu seinäkello ei lunastanut muutenkaan mielikuvaani tuotteesta. Kello ei esimerkiksi tunnistanut karkausvuotta, ja tuo ylimääräinen päivä olisi pitänyt rukata käsin neljän vuoden välein. Käyttöohjeet olivat ristiriitaiset ja ulkomaankieliset, vaikka Suomessa myytävissä tuotteissa pitäisi olla suomenkieliset käyttöohjeet. Myyjäliike Kellopeli suhtautui erittäin ystävällisesti ja ymmärtäväisesti tapaukseen ja osoitti koko episodin ajan yhteistyöhalukkuutta. Liike vaihtoi kellon mukisematta ja sain vieläpä uudet paristot vaihtokoneen myötä. Antaisinkin Kellopelille lämpimät kiitokset hyvästä asiakaspalvelusta. Karlsson-kellon laatu sen sijaan tuli nyt testattua enkä usko, että enää törmään kyseiseen merkkiin.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle)