Animalian blogissa on arvioitu vegaanisia jäätelöitä: ”Raati valitsi voittajaksi Pappagallon mangon makuisen sorbetin, olkoonkin, ettei tuote ole jäätelö. Sorbettia raati kuvasi raikkaaksi, todella mangoiseksi, täyteläiseksi, mehukkaaksi, aidon mangon makuiseksi, hedelmäiseksi ja sopivan makeaksi. Koostumus miellytti raatilaisia suuresti. Maidottomana, laktoosittomana, kananmunattomana ja gluteenittomana sorbetti sopii myös useille allergisille. Kaiken kaikkiaan pisteitä tuli täydet 15/15.

Hyväksi kakkoseksi ylsi Ingmanin Tofuline Stracciatella. Suklaanmakuisella rouheella ja -kastikkeella varustettu jäätelö näytti raadin mielestä kauniilta ja maistui erittäin hyvältä. Miinuspisteitä raati antoi siitä, että jäätelö, rouheet ja kastike maistuivat kaikki samalta. Jäätelö sai pisteitä 9/15.

Kolmannelle sijalle ylsi niin ikään Ingmanin Tofuline jäätelö, Gold-tuutti, makuna toffee. Pisteitä tuli 8/15.” (Mari Koo)