Mikko ei arvosta tyhjänpäiväisiä ravintosisältömerkintöjä: ”Elintarvikepakkauksiin muutama vuosi sitten ilmestyneet GDA-merkinnät eli tuotteen ”viitteellisestä päiväsaannista” kertovat numerot ovat jotain, jonka merkitystä tavallinen kuolevainen ei ihan vähällä kykene tajuamaan. Kyseessä on käsittämätön epäpyhä allianssi, jossa holhousyhteiskunnan yli-informatiivisuuden pahimmat piirteet yhdistyvät järjettömällä tavalla paskaan pakkausdesigniin.

On ihan pakko kysyä, kenelle nämä vichypullojen ja kurkkupastillien GDA-merkinnät on oikein tehty? Käsi ylös siellä, luuleeko hei joku tosiaan että kivennäisvettä lipittämällä voi täyttää päivittäisen energiatarpeensa? Tuotetta, joka sisältää kaikkea nolla! Ja onpa kiinnostavaa tietää, että kaksi kurkkupastillia sisältää 6 kilokaloria. So what? Hei haloo uusavuttomat! Kuka näitä oikein keksii ja kenelle?” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle)