Harvoin saa lukea näin paljon vessapaperista: Halvalla hyvää -blog vertailee Lidlin ja Metsä Tissuen tuotteita mm. seuraavasti: ”Viimeisenä testasin paperin märkähajoavuusominaisuudet. Ennakko-oletuksena on se, että enemmän liimaa ja täyteaineita sisältävä lidlin paperi olisi helpommin hajoavaa. Oletan, että kuidut pitäisivät paperin märkänäkin paremmin kasassa. On periaatteessa tärkeää, että vessapaperi hajoaa tukkimatta viemäriä, mutta oleellista, että kosteakaan paperi ei päästä sormea läpi peppureikään. Testi osoittikin oletuksen oikeaksi ja lidlin paperi oli höttöisempää uituaan tovin vedessä.

Muistakaapa semmoinen juttu, että talouspaperihan ei samalla tavalla hajoa ja saattaa tukkia viemärin. Että älkääpä tuhmeliinit mättäkö sitä pönttöihinne.

Paperit ovat lopulta käytännön tasolla hyvinkin tasaväkisiä ja sanoisin, että kyseessä on makuasia kumpaako ostaa. Ja saatoin myös puhua täyttä lööperiä näissä testeissä. En minä näistä jutuista enää mitään muista kunnolla.” (Mari Koo)