Kulutusjuhla

Verkkokaupan myymälään ei löydä parkkipaikalta, koska kyltit puuttuvat

Norppa yritti löytää Jätkäsaaressa Verkkokauppa.comin myymälään parkkipaikalta: ”Aavistin jo alkumetreillä, että ”tämä ei ollut ehkä paras idea”, kun koko parkkipaikkaa oli jo vaikea hahmottaa muun rakennusalueen keskeltä.
Olotilaa ei suinkaan helpottanut, että olen tässä viime päivinä, oikeastaan jo viime viikosta käynyt armotonta taistelua flunssaa vastaaan ja seisoessani armottoman viimaisella parkkialueella, ei oloni ainakaan kohentunut.
Ei kylttiä, ei edes pienen pientä vihjettä siitä missä autuaaksi tekevä tekniikkataivas voisi olla.
Norpalla paloi pinna a.k.a. jäi sulake käteen. Täysikäännös kannoilla ja takaisin autolle. ”Pitäkää laitteenne.” Mutta asiakaspalveluna, voisitko huomaavaisesti laittaa edes pari pientä nuolta ohjaamaan ihmisiä oikeaan suuntaan. En ollut ainut suunnistaja, vaan pitkin työmaa/parkkialuetta vaelsi pimeydessä muitakin epätietoisia.” (Mari Koo)

4 Comments

  1. Jätkäsaaren alueella on nyt 30 erilaista opastetta Verkkokauppa.comin myymälään. Lisäksi on työnalla vielä 10 erilaista opastetta. Lisäksi alueella on kolme isoa karttaa.
    t. Samuli Seppälä / Verkkokauppa.com

  2. Oli vähällä, etten kirjoittanut koko kirjoitustani, koska olen aivan varma että alueella on kylttejä, niin kuin esim. niitä ”varaparkkipaikka” kylttejä, joita näin useammankin, mutta en yhtään kylttiä tai nuolta, joka olisi osoittanut kaupan suunnan. Yleensä näihin myös suhtaudutaan tyyliin; ” no sokeako sä oot vai tyhmä kun et tajunnut että ”sehän oli aivan siinä vieressä”. En kuitenkaan ollut ainut harhailija, enkä tosiaankaan halunnut käyttää aikaa pimeässä ja viimassa kaupan etsimiseen -joten lähdin kotiin. Kyltit ovat palvelua. Ehkäpä huomenna käyn testaamassa, onko tilanne parantunut ja löydänkö ostoksille.. Kiitos Mari kun nostit tämän esiin ja kiitos Samulille vastauksesta.

  3. Vielä näin vinkkinä voisin kertoa, että parkkihalli on jo avoinna, vaikka emme sitä suuremmin mainosta johtuen parkkihallille vievän tien keskeneräisyydestä. Ajo parkkihalliin on kiinteistön koillisnurkalta.

    http://maps.google.com/maps?q=Verkkokauppa+J%C3%A4tk%C3%A4saari%4060.1556,+24.9209&ll=60.155603,24.920897&z=15