Kulutusjuhla

Kampaaja ja sikaloiden kuolleet possut

Heidiä mietityttää sekä kampaaja että sikojen kohtalo: ”Kampaajani menee joulukuussa käsileikkaukseen ja palaa sitten joskus. En haluaisi vaihtaa kampaajaa, kun olen tähän tyytyväinen, vaikka nainen ei annakaan minulle lehdenlukurauhaa. Entäs jos se toinen kampaaja, johon nyt joudun turvautumaan, onkin parempi. Mitä sitten teen kun alkuperäinen naisihminen palaa samaan liikehuoneistoon.

Televisiossa näytetään taas kuvia sikaloista. Pekoni juuttuu kurkkuuni. En taida kyetä siitä enää nauttimaan. Näen vain kuolleita possuja pitkin poikin kylmää betonilattiaa.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Voi vittu, mitä eläinrääkkäystä on joissain sikoloissa. Olikohan isäntä itse seassa

  2. Mullakin jäi tänään Atrian salamit hyllyyn. Otin jo paketin käteeni, ja sitten muistin possujen kohtalon, ja oksennus meinasi tulla. Urpojahan nuo ovat, jos kuvittelevat, ettei kuluttajalle väliä ole kuin hinnalla.