Nollavaimoa harmitti taksikuskin toiminta, joka perustui navigaattorin ihmettelyyn: ”Onhan se tietysti helpotus taksikuskeille, joiden ei (nähtävästi) enää tarvitse opetella mitään katuja ja reittejä ulkoa, mutta asiakkaan kannalta ollaan menty kyllä ehdottomasti huonompaan suuntaan. Nykyään kuka tahansa löylytukka voi heittäytyä ajamaan taksia, jopa minäkin, kun on kaikki kartat ja ajoreitit (jotka ovat kuitenkin päin persettä) valmiina nokan edessä ohjaamassa kulkua ihan reaaliaikaisesti. Mitäpä jos tulisi joku tekninen vika eikä navigaattori enää toimisikaan ? Pitäisikö asiakkaan silti maksaa kyydistä, jossa on joutunut itse olemaan opaskoirana sen sijaan, että olisi voinut ottaa vaikka torkut takapenkillä ? Ei nyt missään nimessä ainakaan täyttä hintaa ! Ennen oli kyllä toisin. Kuskin piti ihan itse tietää, mihin mennään ja miten sinne helpoiten päästään. [- – -] Vitutti ihan erityisesti vielä siinä maksaessakin, kun huomasin, että lasku oli n. 7 euroa kalliimpi, mitä normisti samalta matkalta.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle)