Kulutusjuhla

Suomalaisen kirjakaupan nettireagointi ontuu

Suomalaisen kirjakaupan nettialessa oli toiminnallinen virhe, josta Johanna raportoi löytämänsä keskustelualueen kautta. ”Kysy ja keskustele, sinulle vastataan!” Johanna sai kuitenkin vastaukseksi vain tylyhkön automaattivastauksen, jossa todettiin, että viesti ei ollut ohjeiden mukainen. ”Joku on kai keksinyt, että otetaan Amazonista mallia ja aletaan kerätä meillekin kirja-arvosteluja. Sitten unohdetaan, että tuollainen keskustelupaikka tarvitsee siemenaineiston, ensimmäiset keskustelut, joiden pohjalta jatketaan. Unohdetaan myös, että luvattiin vastauksia 72 tunnin kuluessa. Ja kun on vuorossa vuoden tärkein tapahtuma, kirja-ale, unohdetaan testata sivuston linkkien toimivuus. Ja unohdetaan se, että nyt eletään some-aikaa, jolloin paha kello kauas kaikuu.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle)

1 Comment

  1. Kiitos linkkauksesta!