Termostaattori sai hyvää palvelua silmälasiostoksilla: ”Voin kehua Optikko Rahkosta Turusta. Optikkopalvelu oli oikein asiantuntevaa: silmiä mitattiin, tutkittiin, selvitettiin ja tarkkailtiin kaikennäköisin (siinä teille “hauska wysiwyg”) linssein ja laittein.

Lopputuloksena oli että näyttöpäätetyö on julma rakastaja, joka vaatii niin, niin paljon mutta antaa niin vähän. Kun kimppakivaan heittäytyy vielä mukaan aika, tietäähän sen mikä lopputulema on.

Moniteho/prisma/mitkälie (voi olla että tässä vaiheessa olin keskittyneempi äskeiseen mielikuvaan) linssit ovat siis tulossa. Sangatkin sain hommattua sillä reissulla, koska optikkoni oli myös hyvin tyylitajuinen ja ymmärsi että lasieni on sanottava “älä lyö koska minulla on silmälasit, mutta myöskin sen takia että löisin lujempaa takaisin ja itse asiassa mitä sviddua siinä kyyläät?”

Eli täysi palvelupaketti.

En osaa hinnasta sanoa mitään, koska en tunne silmälasien nykyisiä hintoja + linssini ovat ohennettua Petrus Pomerol 1998-vuosikerran viinipullosta hiottua lasia. Netistä tilaamalla olisin varmaan saanut halvemmat, mutta vedän nettihankinnoissa rajan johonkin. Tietokoneosat, elokuvat, viagra…ne voin tilata netistä.” (Mari Koo)