Teija kirjoittaa kestovaippojen ja vastaavien tuotteiden myynnistä netissä: ”Tuotteiden mainostus on ilmaista ja helppoa ja tavoittaa paljon mahdollisia asiakkaita. Keskustelupalstoilla saattaa iskeä oikea joukkohysteria jonkun myyjän tuotteita kohtaan.

Ja mitä tekee kyseisten sivujen ylläpito? Sallii y-tunnuksettomien myyjien jatkaa, ja kuitenkin vahtii haukkana, etteivät oikeat yrittäjät vahingossakaan mainitse omasta yrityksestään koko palstalla.
Huuto.netissä saa toki yrittäjä myydä, mutta siitä joutuu maksamaan. [- – -]
Jos huuto.net ja keskustelupalstat kieltäisivät uusien tuotteisen massamyynnin, ei näille harmaille jäisi enää paikkaa missä tuotteitaan myydä. Jos ongelma ei nyt kokonaan kuitenkaan poistuisi, niin ainakin pienenisi huomattavasti.” (Mari Koo, linkki löydetty Pörrön kautta FB:ssa)