Menopaussin Mea kävi ostoksilla: ”Kävelytin itseni läheiseen kauppakeskukseen. Siellä ei ollut ketään, Ei eläkeläisiä joutilehtimassa. Ei koululaisia vielä. Vain tyhjiä kauppoja, joissa yli-innokkaat myyjät ystävällisine hymyineen hyökkäsivät heti kimppuun.

Tuntui oudolta äkkiseltään. Olen jo liikaa tottunut keskustelemaan vain itsekseni. Muistin taas, miksi en tykkää käydä kaupoissa, joissa ei näy muita asiakkaita. Syy ei ole niiden kalleus vaan yli-innokkaat myyjät. Onneksi urheilukaupoissa on turvallisen passiivisia myyjiä. Ne eivät lähesty maireine hymyineen. Eivät ahdistele kysymyksillään. Siellä saa ihminen huupailla mielin määrin.

Niin, etsin siis sieltä sellaista jumppanauhaa, jolla kättä aletaan kuntouttaa. Löysinkin. Minua hävetti ostaa se keltainen light-versio ja teki mieli selitää myyjälle, miksi juuri se.” (Mari Koo)