Kulutusjuhla

Rainbow Pint of Lager on juotavaa, mutta jälkimaku on metallinen

Halvalla hyvää -blogissa arvioidaan Rainbow Pint of Lager -olut, 0,568l kokoinen tölkki, jonka hinta on 1,99 euroa: ”Olut itsessään on yllättävän juotavan makuista. Halvan lagerin metallisuus on lähestulkoon pirkka-lagerin tasoa. Humalointi on kuitenkin yllättävän onnistunut ja tässä on oikeasti jopa makua. Inhottava metallinen jälkimaku kuitenkin jättää tämän raskaasti miinukselle. Tölkissä kehotetaan huutomerkin kanssa ISOILLA KIRJAIMILLA HUUDETTUNA nauttimaan kylmänä. Varmaan siksi, etteivät nuo ikävät sivumaut korostuisi. Suosittelen noudattamaan tätä ohjetta. Helppoa se on etenkin sitten, kun tulee se ydintalvi. Arvosanaksi annetaan sama arvosana kuin Pohjois-Korean sateliitille. Hyvä yritys 6½.” (Mari Koo)

2 Comments

 1. Kemal Pullonpiilottaja

  Eikö kellekään ole vieläkään tullut mieleen, että nämä halvat lager-oluet ovat olutmaailman vastine McDonaldisn hampurilaisille ja Saarioisten mikropizzoille?
  Niitä juodaan vain ja ainoastaan humaltumis tarkoituksessa, eikä siinä silloin maku näyttele mitään osaa. Ainoastaan se, mitä maksaa ja miten tötterö alkaa höpistä, on tärkeää.
  Nämä oluet tarjotaan – tottakai – mahdollisimman kylminä, jotta niistä katoaisi se vähäinenkin maku ja jäljelle jäisi vain raikas känni.
  Kukaan, joka oikeasti välittää siitä, miltä olut maistuu, ei koske näihin tuotteisiin pitkällä pillilläkään.

 2. Tässä siemaillessani vapun ensimäistä olutta tulee vain yksi asia mieleen: Mitä hittoa ajattelin kun otin noita 3 kpl kaupan kylmähyllystä? Jälkimaku on metallinen on aika lievä ilmaus itselläni tulee mieleen jotain, kuten ”maistuu ku imis metristä mettallitankoa”. Vaikka Pirkka-laageria tulee maisteltua todella harvoin arvioisin sen silti huomattavasti paremmaksi, joskin tasapaksummaksi mauksi. Ei voi kyllä suositella millään tavalla, ei kylmänä eikä kuumana.

  Makoisampaa vappua!!!