Kulutusjuhla

Omenahotellin ovet jumissa eikä pahoitteluja kuulunut

Katleena pettyi Turun Omenahotellissa: ”Tulimme keskiaikamarkkinoilta hotellille klo 20.15. Lapset olivat tietenkin väsyneitä ja nälkäisiä. Hotellin edessä oli runsaasti väkeä seisoskelemassa.

Näppäilin ovikoodin. Lukko näytti vihreää valoa, mutta ovi pysyi kiinni. ”Niin se teki meillekin”, kertoi yksi seisoskelijoista. Ovi ei auennut myöskään sisältä käsin. Aulassa näytti olevan kymmenkunta ihmistä jumissa.

Kukaan paikalla olijoista ei ollut soittanut Omenahotellin helpdeskiin – en tosin tajua miksi. Niinpä otin luurini, kuuntelin pitkän aikaa jonopimpelipomia, ja lopulta totinen omenaääni vastasi.

Kerroin tilanteen. Helpdesk sanoi lähettävänsä vartijan paikalle. Tässä vaiheessa laskin, että ulkona ja sisällä oli jumissa yhteensä 21 ihmistä.

Kun vartija vihdoin tuli, väkimäärä oli kasvanut 35:een. Vartijakaan ei saanut avaimillaan ovea auki. Hän lähti jonnekin sanomatta mitään. [- – -] 
Lopulta vartija ilmestyi takakautta ala-aulaan ja pakotti oven väkisin auki. Nyt paikalla oli jo 50 ihmistä, joista puolet pyrki sisään ja puolet ulos.

Kun pääsimme seuraavalle väliovelle, senkään koodilukko ei toiminut. Vartija päästi meidät jälleen eteenpäin.

Aulassa oli ilo odottaa hissiä, johon mahtuu kerrallaan 6 ihmistä ja matkatavarat. Riemu oli ylimmillään, kun hissi sahasi edestakaisin neljästi ja pysähtyi joka kerroksessa.

Missään vaiheessa Omenahotellin helpdesk tai vartija eivät a) pahoitelleet b) kertoneet hyvityksestä c) antaneet lisätietoa tapahtumasta.”

2 Comments

  1. Omenahotelleista Janne Wartiovaara kommentoi jo blogiin ja pahoitteli tilannetta. Heillä on ilmeisesti ollut iso puhelinruuhka, koska tuore nettisivu-uudistus ei ollut aivan onnistunut.

    En ehtinyt edes tehdä reklamaatiota, koska olin ajatellut laatia sen vasta maanantaina lomareissumme jälkeen. Nopeaa toimintaa.