Exme on havainnut, että tavaroita löytyy, kunhan vain kyselee: ”Nyt ajattelin kokeilla tulevaisuudessa edessä olevalla lentomatkalla mp3-soitinta ja jotain kivaa musiikkia sen sijaan, että saan hysteerisiä kohtauksia koska olen varma, että kone putoaa. Uskoisin jopa voivani rauhoittaa itseni musiikilla (tai sitten lentomatkan jälkeen alan tuntea kauhua aina kun kuuntelen lempimusiikkiani, voihan se niinkin päin mennä).

No, sitten vain FB:iin ilmoittamaan, että tarvitsisin mp3-soittimen, mutten halua ostaa uusia vimpaimia, koska on lapsiorjia kaivoksissa jne. Samana päivänä sain viestin, että “lähetän sulle postissa oman vanhan soittimeni, mulla on jo uusi, jota käytän”.

Nonni.

Huonekaluja saa aina samalla tavalla ilmaiseksi. Viimeksi muuttopäivänä saatiin keittiönpöytä yhdeltä muuttoapulaiselta. (Kukkapöydän kyllä ostin FB:n myynti- ja ostoryhmästä, koska sellainen sattui olemaan naapurissa puoli-ilmaiseksi.)”