Jazmanaut kehottaa välttämään Epsonin valokuvatulostinta: ”No ensimmäinen kappale ei lähtenyt päälle ollenkaan, mikä meni maanantaikappaleen piikkiin. Sattuuhan noita. Parin päivän kalibroinnin ja ajurihässäkän jälkeen, sainkin koneesta ulos aivan erinomaista valokuvatulostetta. Vähänhän tuo haltuunottoperiodi tuli kalliiksi, kun siihen meni yksi satsi värimustepatruunoita alá 45€/paketti.
Hämmennys oli suuri, kun meinasin seuraavana päivänä printata ihan vain tekstiä, muttei kone inahtanutkaan.
Kovalla googlailemisella selvisi, ettei vehje tulosta mustaa tekstiä käyttämällä sitä mustaa mustetta sisältävää mustepatruunaa, vaan se tuotetaan väripatruunoilla, joista yksi oli siis tyhjänä. [- – -] Sittenpä rupesikin kiinnostamaan, että mikä ihme siinä patruunassa voi maksaa niin paljon ja miten se voi tyhjentyä niin nopeasti? Ihan kohtalaisen kokoinen muovisäiliö kuitenkin.
Otin ja purin sen suurella vaivalla auki ja voihan fiddu mikä ylläri pylläri! Siitä säiliöstä suurin osa on tyhjää täynnä. Musteelle varattu tila vie noin viidesosan alasta. Kyllähän minä nyt arvasin, ettei se täynnä mustetta ole, että hyvä kun puolillaan on säiliö, mutta sehän on käytännössä lähes tyhjä!” (Mari Koo)