Kulutusjuhla

Rainbow Crispy Longs -ranskikset ovat nimensä mukaisia

Olli kehuu ranskanperunoita: ”Rainbow Crispy Longs -ranskikset olivat – yllättävää kyllä – nimensä mukaisia eli rapeita ja pitkiä. Oletettavasti rapeus on saavutettu kreosootilla tms. luomuhyödykkeellä, mutta aivan sama, sillä potut maistuivat paremmilta kuin pikaruokaravintolassa.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Mä oikeasti pohdin ostopäätöstä kaupassa tovin, koska aika monesti pakasteranuista on tullut uunissa pelkkää löhnöä.

    • Meille ostettiin taannoin jotain luomuranskalaisia, ja ne eivät olleet erityisen hyviä. Pidän vinkkisi mielessä, kun seuraavan kerran ranuja ostan: tällä tahdilla ostotapahtuma lienee edessä parin-kolmen vuoden kuluttua.

  2. Suosittelen myös Rainbow-lankkuperunoita. Söin niitä yhteen väliin tosi usein. Vaikka helpostihan sellaiset lohkot paistaa itsekin halvemmalla.