Joskus Kulutusjuhlasta on linkattu Paskat kirppislöydöt -blogiin, jossa esitellään kirpputorien omituisia tuotteita ja usein hyvin suuria hintoja.

Tietysti kirppiksellä saa pyytää, mitä tahtoo. Tunnetustihan tyhmä on se, joka maksaa. Mutta silti usein ihmetyttää, että ostaako joku esimerkiksi niitä reikäisiä ja kulahtaneita tuotteita, jos uudenkin saisi melkein samaan hintaan. halkoja kympillä

Tänään käväisin etelähelsinkiläisessä Kaivarin kanuunassa. Silmiini sattui pieni polttopuunippu. Hinnaksi oli läiskäisty 10 euroa.

Niin, saahan sitä pyytää muutamasta kalikasta kymppiä, ja joku voi ostaakin, jos on huutava tarve saada just heti pieni erä polttopuita: onhan niiden saatavuus kantakaupungissa välillä heikko.

Mutta ihan vinkiksi vaan, että Viiskulmassa olen nähnyt rautakaupasta klapeja säkeissä. Niissä puun hinta oli selvästi edullisempi.

Ja jos muutamaa kalikkaa halajaa, niin voi ottaa yhteyttä minuun. Meillä on varastossa pari laatikollista vastaavia tuotteita. Asunnossamme on tulisija, mutta emme käyttäneet sitä kertaakaan koko talvena.

Lupaan, että ovat kuivia design-klapeja! Runsaasti tuohta mukaan!