Luomulakko-blogi nostaa esiin kriittisempiä näkemyksiä mm. luomutuotannosta ja terveellisyysväitteistä. Viimeisimmän tekstin aiheena on suola: ”Ja sitten nämä kymmenet superterveelliset kivennäisaineet, joita kallis erikoissuola sisältää jopa useita miljoonasosa gramman puolikkaita kilossa. Nepäs taidat saada kaikki aivan tavallisesta ruokavaliosta syömällä terveellisesti kasviksia, hedelmiä, kokojyväviljaa ja niin edelleen ja tuota kautta saat niiden hyödyt, etkä saa samalla suolan haittoja.

Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että typeryksiltä otetaan rahat pois, jos he välttämättä rahoistansa haluavat luopua, mutta tässä tapauksessa ihmisen elimistölle hyvin haitallisesta tuotteesta tehdään valheilla ja puolitotuuksilla terveystuote, jota sitten myydään tietämättömille käsittämättömään ylihintaan, niin se on äärettömän paheksuttavaa toimintaa ja suorastaan epämoraalista.” (Mari Koo)