Rivo Emäntä sai sakot, koska hänen väitettiin punninneen avokadonsa liian kevyiksi pussista kiinnipitämällä. ”Video, jota en koskaan nähnyt oli kertonut minun pitäneen pussista kiinni punnituksen aikana. Tämä oli aiheuttanut tilanteen, että olin hyötynyt hinnanalennuksena n. 1,5 euroa. Eikun. Hetkinen. Stevari punnitsi väärällä koodilla. Vai minä?! Siis kuka? Mikä on avokadojen hinta? No sitä selviteltiin jonkun aikaa. En tiedä mitä videossa näkyi mutta tiedän itse että millään tahallisella tai tietoisella ruumiini toiminnalla en aikonut tänä päivänä vuonna 2013 säästää noin euroa Palokan Citymarketin avokadoista kun muuten kauppakuitti läheni kolminumeroista lukua. Tuli paranoidinen olo. Joku väittää minun toimineen ”täysin selvästi” epärehellisesti ja samalla aivolohkoni jyskyttävät nikotiinintuskissa kysyen mitä helvettiä tässä nyt tapahtuu?! Jos olen punninnut avokadoni väärin, olen todella todella pahoillani ja maksan mielelläni sen erotuksen. Ja maksoinkin.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle. Kannattaa vilkaista myös blogin kommenttiosaston keskustelua)