Tänään ilmestyneestä Kuukausiliitteestä löytyi tieto, että Kulutusjuhla on päässyt mukaan Suomen paras blogi -valintaan. Kiitos vaan ehdottaneelle tai ehdottaneille, kuka tai ketä lienettekin!

Kuukausiliite siis julkistaa joka kuukausi kymmenen blogia. Joulukuun lehdessä julkaistavat blogit ovat finalisteja. Kulutusjuhla on yhteiskunnallisten blogien joukossa.

Tämä ehdokkuus tietysti lisää paineita siihen, että pitäisi ehtiä olla aktiivisempi kirjoittelun suhteen. Valitettavasti nykyinen elämä täyttyy jo niin monesta puuhasta, kuten työstä, nukkumisesta ja lapsenhoidosta, että en ehdi huoltamaan blogia parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta siis kiitos ja kumarrus teille lukijoille ja kommentoijille taas kerran: ei Kulutusjuhla olisi jatkunut yli seitsemää vuotta ilman seuraajia.

Muistutan taas, että Kulutusjuhla jakaa linkkejä ja kommentteja Twitterissä ja Facebookissa, joten kannattaa klikkailla myös niissä, jos käyttää kyseisiä palveluita.

Ja mikäli mielessäsi on joku kulutuskehu, -moite tai -pohdinta, niin aina voi lähettää vaikka sähköpostia (kulutusjuhla(at)gmail.com): Kulutusjuhlan julkaisualusta on avoin erilaisille ajatuksille. Mikäli haluat tukea Kulutusjuhlaa ja liittyä samalla Kuluttajaliiton jäseneksi, niin sekin onnistuu helposti.