Mane on laskenut pyöräilynsä kustannukset: ”Olen pitänyt tarkasti kirjaa pyöräilemistäni kilometreistä ja pyörieni huoltokuluista ja pyörieni hankkimiseen kuluneista rahoista. Kahden viime vuoden tilastoinnin perusteella pyöräily maksaa noin 8,5 euroa per 100 kilometriä.
[- – -] En ole juurikaan huoltanut pyöriämme itse. En ole tilannut varaosia saksalaisista nettikaupoista vaan ostanut lähes kaikki osat helsinkiläisistä pyöräkaupoista ja -huolloista. Silti pyöräily on ollut melko halpaa. Itse huoltamalla ja osat netistä tilaamalla pyöräily olisi vielä paljon halvempaa, mutta huomattavasti vähemmän hauskaa.

Pyöräillyistä työmatkoista saa muuten kilometrikorvausta 11 senttiä kilometriltä. Se kattaa juuri huolto- ja ostokulut. Polttoaineeseen eli ruokaan ei kilometrikorvaus riitä.” (Mari Koo)