Kehun jälleen elintarviketuotetta. Omiin ruuanvalmistussuosikkeihini on nimittäin kohonnut Finnwokki-pakaste, jota valmistaa Apetit. Kun kotimaiset vihannekset alkavat nyt jo hävitä kauppojen valikoimista, niin pakastetuote täydentää mainiosti kaltaiseni ”vähintään puoli kiloa päivässä kasviksia ja hedelmiä” -ihmisen syömisiä.

Tuotteen edut:
– mukava valikoima vihanneksia (keräkaali, lanttu, palsternakka, keltainen porkkana, porkkana, kesäkurpitsa)
– kotimainen tuote
– sopiva pakkauskoko, 500 gr (riittää omassa kotikeittiössäni kahden hengen ruokaan lihan tai kalan kanssa wokattuna)
– vihannekset tasakokoisia: tämän ansiosta kypsyvät tasaisesti eikä käy niin kuin joidenkin pakastewokvihannesten kanssa, eli esim. herneenpalot ovat ylikypsiä, mutta sitten jotkut isot parsakaalit sisältä jäisiä
– monipuolinen tuote
– hinta-laatusuhde kohdallaan: yksi pussi maksaa n. 1,40 euroa

Parantamisen varaa:
– pakkaus: jostain syystä tämä muovilaatu on joskus käytössäni repeillyt liian helposti jo ostohetkellä
– saatavuus: S-marketeista Finnwokkia löytyy, mutta pienten kauppojen pakastealtaat ovat tietysti rajalliset
– samaa kasvissekoitusta on tietysti ehkä vähän tylsä syödä kauhean usein, mutta mausteilla vihanneksiin saa uutta makua.