Kulutusjuhla

Saha moottorilla

Tomi aprikoi teräketjuöljyn tuoksun keskeltä: ”Edelliselle McCullochille kertyi ikää yli 30 vuotta. Samaa tuskin voi odottaa uudelle sahalle, joka muovirunkoineen vaikuttaa varsin heppoiselta edeltäjäänsä verrattuna. Ja hälyttävää on myös se, että kaupasta saa uuden sahan samaan hintaan, mitä korjaaja veloittaa muutaman tunnin työstä. – – –  Moottorisaha on hyvä esimerkki esineestä, joka kannattaisi omistaa yhdessä jonkun toisen kanssa.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Ajatuksena kaunis, mutta ei toimi. Moottorisaha on on henkilökohtainen työkalu, jota ei kannata omistaa jonkun toisen kanssa, aivan kuten partahöylän varsi. Moottorisahan, niin kuin muidenkin työkalujen yhteisomistus ei vaan toimi. Jätit sitten ketjut rasvaamatta, terän tylsäksi tms. syytökset ovat pomminvarmoja, jos mottorisahan yhteisomistajuutta joku haluaa kokeilla. Ja työkalujen lainaamisessa on sama juttu. Ne eivät juuri koskaan parane lainattaessa. Tämän olen moneen kertaan kokeillut.