Kulutusjuhla

Videovuokraamo tilausvideota parempi

Rivitutkija ei innostunut tilausvideoista: ”Katsottuani noin neljännäksen elokuvasta, joka siirtyi hitaasti, näytti surkealta ja oli kallis, päätin kokeilla naapurivaltiosta kotoisin olevan piraattisivuston palveluita. Sama elokuva löytyi vaivattomasti. Elokuva siirtyi koneelleni yli neljä kertaa nopeampaa vauhtia kuin SF Anytimestä, vaikka siirto SF Anytimesta oli yhä käynnissä. – – – Kyllä minä olen viihteestä valmis maksamaan, mutta kokeiluni perusteella tilausvideopalveluista ei saa vielä rahalle vastinetta. Jatkossakin aion kävellä lähimpään videovuokraamooni. Saan sieltä vuokrattua kolmella eurolla elokuvan, jonka kuvan ja äänen laatu on tilausvideota paljon parempi. Aikaakin kuluu vähemmän. Kävely videovuokraamoon ja takasin kun vie vain puolituntia.” (Mari Koo, linkkivinkistä kiitos Takaisin Kalliolle!)

2 Comments

  1. Ja videovuokraamoon kävellessä saa sopivasti happea niin siihen elokuvaan jaksaa keskittyäkin 🙂

  2. Se on vaan sääli, että videovuokraamosta et saa HD-tasoisia elokuvia ja vaikka saisitkin Blurayta nykyään, vaaditaan sen katsomiseen myös vähintään puolen tuhannen euron soitin.

    Netistä HD-leffoja voisi teoriassa saada vuokrattua järkihintaan ilman kalliita laitekuluja (uudet tietokoneet kun jaksavat toistaa vaikka täyden 1080p:n HD-laatuista leffaa kiltisti), mutta kun ei niin ei. Tässä yksi syy siihen miksi piratismi ei hevillä mihinkään katoa. Piraatit kun kulkevat usein kehityksessä pari askelta maksullisia palveluita edellä.