Kulutusjuhla

Ei tarvetta veden hiilihapotuslaitteelle

Tuolla toisessa blogissani kirjoitin veden hiilihapotukseen tarkoitusta WasserMaxx De Luxe -laitteesta: ”Yhtenä myyntilauseena tällä tarjouksessa 95 euron hintaisella vehkeellä oli ”Säästä itseäsi ja ympäristöä”. Mielestäni tällainen laite ei oikein voi olla ympäristöä säästävä. – – – AGA:n edustaja kirjoitti minulle, että harrastamani vertailu kraanaveteen on ”omenan ja päärynän vertailemista. Monelle hiilihapotettua vettä juovalle tavallinen vesi ei ole vaihtoehto! Sähköautokaan ei ole ekoteko verrattuna polkuautoon, mutta hyväkin ekoteko verrattuna katumaasturiin! Mutta kun moni ei suostu ajamaan polkuautolla.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. mirjaleena isoaho

    Kyllä muuten on hyvä laite. Mieheni joi Lidlin hapotettua vettä keskimäärin 3 l viikossa. Eipähän enää tarvitse roudata pitkin Suomea edestakaisin mieheni vesiä 150kg per vuosi, seuraavat . Tampereen vesi maistuu niin hyvältä, että pärjää mainiosti suosikille Lidlistä. Ja mitä hemmettiä, pitääks aina saada vain parasta…?