Kulutusjuhla

Lastenruokapurkkien ostamisen kummallisuus

Näkymätön tyttö osti lastenruokapurkkeja: ”Ostin tänään kolme purkillista jotain vauvanruokaa, sellaista jota voin kuvitella syöväni, vain saadakseni pieniä lasipurkkeja nappien säilytykseen (yksi punaisille ja violeteille, toinen keltaisille ja oransseille ja neljäs sinisille ja vihreille), ne pääsevät esille paremmin kun eivät ole aivan sekaisin. Purkkien ostaminen tuntui todella kummalliselta, aivan kuin olisin ollut tekemässä jotain kiellettyä tai todella kummallista vaikka tiedän että monet aikuisetkin syövät niitä. Hassua.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Pilttineitsyt, hihi! Joo, eka kerta voi olla aika jännä ja ehkä sattuukin vähän, mutta kyllä siitä sitten oppii nauttimaan. Saattaapi jopa muodostua rutiiniksi – kuten mulla…

  2. Samoin, ensin ostin Pojalle pienenä ihan rutiinisti. Sitten myöhemmin aloin kovaan ääneen puhella täytekakuista (MINÄ????) ja nyt hetkeäkään epäröimättä sujauttelen niitä tarpeen mukaan kärreihin. Tosin Poika on nyt se, joka välillä ihmettelee – heh!

  3. Söin aamulla kuningatarsosetta jogurtin kanssa ja voin hyvin kuvitella jatkavani sitä, seuraavalla kerralla on varmaan helpompaa (mutta en tiedä kehtaako vieläkään ostaa niitä lähikaupastani jossa minut ehkä tunnetaan, ettei vain tule väärää kuvaa).