Kulutusjuhla

Sykemittarin remmin hajoaminen tekee koko laitteesta käyttökelvottoman

Sykemittarin remmin ennenaikainen hajoaminen harmittaa Jania: ”Kahden ja puolen vuoden käytön jälkeen sykemittarini muoviseosremmi antoi periksi. Muotoilun takia se rasittui käteen sidottaessa aina samasta kohdasta, ja jo tässä jokunen kuukausi sitten siihen kohtaan tuli repeämä. Paikkasin sitä silloin jeesusteipillä, mutta nyt se sitten katkesi lopullisesti eikä pysy pelkän teipin varassa enää kasassa.

Tuo tuommoinen avaruusmuotoilu on kyllä muutoinkin perältä, ei tuota voi kuvitellakaan mitenkään korjaavansa (remmiä jostain toisesta vaihtamalla) eikä edes kaulaan ripustettavaksi. Se on sitäkin isompi harmi, ettei mittarissa muutoin ole ollut mitään moittimista. Se on palvellut uskollisesti ja kiitettävän luotettavasti tähän saakka, mitä elektroniikkaan tulee. Kellon sisällä mukana tullut paristokin kesti kauemmin kuin remmi.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. pakko sanoa. ehkä pitäisi mennä alkuperäiseen blogiin, mutta en nyt jaksa.

    oma Suuntoni muuttui käyttökelvottomaksi sillä sekunnilla, kun lähetinremmi hajosi.
    uuden remmin sai toki ostaa. rahasta ja vaivasta huolimatta sen parittaminen rannetietokoneen kanssa ei ikinä onnistunut. ei minulta, ei urheiluliikkeen ihmisiltä, eikä Suunnon tukipalvelun avulla.

    verenpaine nousee vieläkin, kun ajattelen asiaa – ja tapahtuneesta on sentään jo pari vuotta.