Kulutusjuhla

Oho, väärä pehmis väärällä kastikkeella

Mina von Münchausen meni ostamaan jäätelöä, mutta asiakaspalvelija teki aivan erilaisen tötterön kuin Mina toivoi: ”Eikä muuten vahingossakaan pyytänyt anteeksi. Yleensä olen kyllä saanut Sokoksella huomattavasti ammattitaitoisempaa palvelua, joten ehkäpä tuo keski-ikäinen rouvashenkilö oli siellä töissä vasta ensimmäistä päivää. Tai jotakin sellaista…

Siinä vaiheessa pakenin kuitenkin tiskiltä ennen lisäonnettomuuksia ja istuin mahdollisimman kauas syömään kiltisti kalliin jäätelöni, joka ei siis ollut tilaamani suklaapehmis lakritsikastikkeella, vaan nougat+suklaapehmis suklaakastikkeella. Tällainen traaginen jäätelöonnettomuus saattaa kyllä johtaa pysyvään kevätjäätelötraumaan, jonka seurauksena en uskalla enää koskaan tilata mitään Sokoksen kahvilasta. Minusta saattaa tulla pysyvästi jäätelötilauskyvytön, ajatelkaa.” (Mari Koo)

5 Comments

  1. Siis sanoitko myyjälle virheestä? Tokihan se olisi korjattu, jos siitä olisi huomauttanut.

  2. Tuolta Miinan blogista voi lukea, että Miina sanoi asiasta tyyliin ”eihän se nyt toivottua vastannut, mutta menköön”:

    ”Hän tuijotteli tuuttia hetken ajan hämmentyneen näköisenä yrittäen ilmeisesti miettiä, millä voisi kaapia kastikkeen pois jäätelöstä, kunnes sain tarpeekseni ja sanoin ystävällisesti, että selvä, otetaan nyt sitten suklaapehmis suklaakastikkeella, menköön silleen. Arvelin, että eiköhän hän hyvitä asian jotenkin hinnassa. Tietysti ottaen huomioon, kuinka ”clueless” hän oli siihen mennessä ollut, olisi ehkä pitänyt neuvotella asiasta ensin kirjallinen sopimus. No, maksoin kortilla ja tsekkasin sitten kuitin ja totesin, että turha toivo! Ihan saman (kiskuri)hinnan hän siitä otti kuin normaalistikin.”

  3. ”Miina”… 😀

    Well. Myyjä kyllä huomasi virheensä molemmissa tapauksissa ihan itse, mutta… no joo, kannattaa ehkä lukea se juttu. 😉

  4. Oh, sori, tuli vähän liikaa merkkejä kirjoittaessa 🙂

  5. Ja minä kun ajattelin, että olit keksinyt minulle uuden kivan lempinimen. 😉 Saat kyllä kutsua minua Miinaksikin jos haluat — kunhan et nyt ihan Äkkijyrkkään sekoita. 😀