Kulutusjuhla

Käytetystä kamerasta ei saanutkaan lisätietoja

Tero olisi ollut kiinnostunut ostamaan Rajalalta käytetyn kameran, mutta kauppoja ei syntynyt, koska puhelimessa vastanneen myyjän mielestä he eivät voi esim. toimittaa sähköpostitse kameralla otettua kuvaa:
Minä: “Mites on että voisitteko ottaa sillä yhden kuvan ja lähettää sen minulle että voin itse tarkistaa otettujien kuvien määrän exif tiedoista”
Myyjä: “Nyt minun tarvitsee tarkistaa” “Ikävä kyllä emme voi tuollaista toivetta toteuttaa”
Minä: “Siis mitä, minun pitäisi ostaa yli 600 EUR laite ilman että tiedän yhtään missä kunnossa kamera on sisäisesti ja paljon sitä on käytetty? Todella ihmeellistä toimintaa”
Myyjä: “Joo, näin tää kyllä on.”
Minä: “No johan on, ei tule kauppoja, kiitoksia”.
Nyt kyllä meni niin paksuks että ei helvetti, eipähän tarvitse enää asioida ko. liikkeessä. Kuka ihme ostaa sokkona mitään?
” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Ai ai, huonoa mainosta Rajalalle. Nyt siellä sitten selvitellään, kuka tuo höhlä myyjä oli.

  2. No jaa-a. Olisiko syynä kuitenkin ajanpuute? Veikkaisin, että jos paikasta kysyisi, niin liikkeessä olevan kameran saa kuka tahansa tulla koeajamaan. Eli rassi alle vaan ja sieltä perähikiältä Rajalalle testaamaan kameraa. Eikö kannata vai? No onhan se sentään 600 euron ostos!

    Onhan toki tuo vähän harmillista, etteivät jokaiselle kyselijälle erikseen ala lähettelemään käytettyjen kameroiden osalta mallikuvia, mutta käytettyjen kameroiden myynti on Rajalallekkin nappikauppaa – se kate, mikä niistä tulee, voi helposti palaa jo parin ylimääräisen duunin puitteissa.

  3. Joo myönnän kyllä että laiskuus iski kun soitin sinne enkä kävellyt sataa metriä. Kaverini vaan osti ko. liikkeestä käytettynä juuri saman merkkisen & mallisen kameran ja hänelle tuollainen kuva toimitettiin mukisematta. Ymmärrän kyllä kiireen ja asian vähäpätöisyyden Rajalan bisneksen kannalta. Olisinkin arvostanut sitä että he olisivat kertoneet selkeän syyn eikä pelkästään ”sori ei pysty”, lisäksi jos olisi kutsu tullut itse tekemään vastaavat toimenpiteet liikkeeseen niin olisin varmaan mennytkin. En vain pidä tästä että toisia palvellaan ja toisia ei. Ei rajala paska kauppa ole, ihmetyttää vaan välillä tuo turhan elitistinen mentaliteetti ”Ei sillä ole väliä vaikka sä et sitä osta, kyl sen joku muu ostaa”. Vaikka ärsyynnyin tästä suunnattomasti, niin luultavasti ketutus tästä helpottaa. Kuitenkin rajalasta tullu shopattua yhtä sun toista vuosien varrella. Ehkä pieni tauko muutenkin tekee hyvää kamerakaman ostamisen kanssa 😉