Kulutusjuhla

Taulunkehystyksen hinta

Esinetarinoissa hämmästyttiin kehystyksen hinnasta: ”Marssin tänään kotikorttelissa sijaitsevaan kehystysliikkeeseen maalaus mukanani. Ei muuta kuin suoraan asiaan eli kehystä valitsemaan, kun kauppa kerrankin oli auki! Auki oli myös suuni, kun hinta kävi ilmi.

Mitäs luulisitte, mitä maksaa keskikokoista pienemmän maalauksen kehystys?
Se olisi maksanut 379 euroa, jossen olisi peruuttanut tilausta saman tien. Liikkeen puolustukseksi on sanottava, että he tekevät käsityötä, siis itse tekevät ne kehykset alusta loppuun kultauksineen kaikkineen. Noin saadaan toki oivallinen kehys arvotaululle, mutta kertokaa ihmeessä, missä kannattaa kehystyttää harrastajamaalarin tekeleitä!” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Art-Kehys / 019 549885

    Paikka on tosin Porvoossa, mutta tekee myös pätevää jälkeä huomattavasti edullisemmin. Julisteiden kehystyttäminen alumiinikehyksiin on muutaman kympin hintaista.