Turisti vertaili hintoja ja tilaa kestovaipat Yhdysvalloista: ”Vaikka jossain vaiheessa olinkin vahvasti sitä mieltä, että mieluummin säästän aikaa ja vaivaa ja käytän kertakäyttövaippoja, iski kitsaus tässäkin asiassa. En jumalauta maksa 1500-2000 monikansallista koko vaippakaudelta, jos on mahdollista selvitä 400-700 eurolla, joka sisältää niin vaipat, kuin pyykkäyskustannuksetkin. Se, etten siinä sivussa tuota vajaata kahta tonnia todella huonosti hajoavaa jätettä, on minulle sivuseikka, vaikkakin ihan myönteinen sivuseikka. Lisäksi, jos vaipoille tulee käyttöä myöhemmin, on säästö kaksinkertainen. Olen kyllä vannonut, että Suolinkainen saa luvan olla ensimmäinen ja viimeinen loiseläjä, jonka minä suostun synnyttämään, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ja käytetyille kestovaipoille näkyy olevan kyllä kysyntää Suomen markkinoilla, jos päätän myydä.

Olen vertaillut niin kotimaasta ostettujen uusien, kuin käytettyjenkin kestovaippojen hintoja, sekä sitä, mitä vaipat maksaisivat rahteineen ja tulleineen rapakon takaa tilattuna. Olin täysin varma, että käytetyt kestovaipat osoittautuisivat kaikken edullisimmaksi ratkaisuksi, mutta ehei! On halvempaa ostaa uusia vaippoja Yhdysvalloista ja maksaa rahti ja tullit.” (Mari Koo)