Kulutusjuhla

Linnanmäen parkkimaksun voi hoitaa kännykällä

Norppa ilahtui: ”Tänään kävi onneksi niin että Linnanmäen pysäköintiautomaatilla sai ajatella että ”näinhän tän juuri pitäisikin toimia.” Pysäköinnin nimittäin pystyy Lintsillä maksamaan puhelimella. Soitto tiettyyn numeroon, riippuen siitä kuinka pitkän ajan haluaa, ja lappu pompahtaa masiinasta. Eihän kenelläkään koskaan ole kolikoita mukana, tai jos on niin ei tarpeeksi, ja osa niistä ei edes käy, joten usein on saanut miettiä että miksei tätäkin voi maksaa tekstiviestillä tai puhelimella. Loistava homma.” (Mari Koo)

5 Comments

  1. Vielä parempi olisi, jos maksun voisi hoitaa vasta pois lähtiessään, ja mieluiten vaikka kortilla. Ainakaan meidän pienimmäisen kanssa ei koskaan voi tietää ennakkoon, kuinka kauan Lintsillä viivytään. Ja puhelimenikin on työsuhdepuhelin, jolla ei voi maksella pysäköintimaksuja 🙁

  2. Tampereella pysäköinnin voi maksaa pankkikortilla. Ja Helsingissä voi hankkia ParkComin laitteen millä voi aloittaa pysäköinnin ja lopettaa silloin kun tulee takaisin. Rahaa laitteiseen voi ladata pankkitunnuksilla.

    • Joo, tiedän… laitteen nimi on Comet ja sitä on radiossakin kovasti viime aikoina mainostettu. Sinänsä varmasti kätevä. Sen verran harvoin Helsingin kaupungin pysäköintimaksuja tulee kuitenkin maksettua, ettei 69 euroa maksavaa laitetta kannata harkita.

  3. Silloin kun me käytiin lintsillä, oli se kännykkämaksujuttu poissa käytöstä ja mä jouduin vaihtamaan setelin kolikoiksi. Vieressä oleva jäätelökoju ei suostu vaihtamaan rahaa (ymmärrettävää), joten jouduin kipittämään LIntsille asti ja sitten takaisin ostamaan lipuketta.

  4. Ja sit ku kuuli luurin toisesta päästä, että ”maksu epäonnistui” yllätyksekseen sai huomata kännykkälaskusta, että maksu oli silti peritty. Ja linnanmäeltähän ei sitten suostuta maksamaan takaisin ennen kuin laittaa postissa kännykkälaskun erittelyn ja kolikoilla maksetun parkkilipukkeen postilla linnanmäelle. V**** mitä touhua!