Kulutusjuhla

Suosio ei takaa ravintolan hyvyyttä

Menopaussin Mea antaa kritiikkiä tamperelaisravintoloille: ”Vinkiksi ulkokuntalaisille herkkusuille: jos Tampereella ruokapaikka on suosittu, kuten Salud, Plevna, Bella Roma, Napoli ja The Grill, niin älkää menkö. Tai voitte te mennäkin mutta olkaa varoitetut: tamperelaisten makuhermoja tyydyttääkseen ei tarvitse kokin loihtia ikimuistoisia sinfonioita. Täällä riittää, kun on paljon rasvaa tai syöttölällä hieno maine.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Ammattilaiset valitsevat vuosittain Suomen 50 parasta ravintolaa, ja noista mainituista kaksi on tänä vuonna maamme parhaiden listalla (sijalla 28 Plevna ja sijalla 30 Salud).
    http://www.viisitahtea.fi/content/blogcategory/151/152/

    Mutta makuasioistahan ei kannata kiistellä, eikä kaikkia tietysti millään aina voi miellyttää 🙂

  2. Mea on nyt julkaissut myös kehuja tamperelaisille ja turkulaisille ravintoloille: http://www.melankolia.net/menopaussi/arkisto/2009/08/ei_se_riita_et.html

    ”Vakiopaikkani Tampereella on Gastropub Tuulensuu, joka onnistuu kaikessa. Tuulensuun henkilökunta on uskomattoman pätevää, asiantuntevaa, ei tyrkkyä, miellyttävää porukkaa. Paikan olut- ja viinivalikoima on loistava ja he myös tuntevat tuotteensa.”