Jams muistuttaa luomuruokapiirien käynnistyvästä syksystä: ”Syyskuu on ihan juuri ovella ja se tarkoittaa täällä Pirkanmaalla sitä, että Luomulaatikko starttaa toimintansa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voi nettikaupasta shopauttaa tuorelaatikollisen luomuruokatavaraa ja muutakin ja sitten se kiikutetaan kotiovelle. Ei ollenkaan huono idea, toivottavasti sille tulee kannatusta. Tämä ei taaskaan ole maksettu mainos, vaan silkkaa huomiota hyvälle idealle. Luomutavaraa kun kaupoista saa vaihtelevalla menestyksellä ja sittenkin se on melkolailla hinnoissaan. Luomulaatikon hinnoista nyt ei vielä tietenkään voi mennä sanomaan juuta eikä jaata.

Vinkin vuoksi kerrottakoon myös, että esimerkiksi Maan ystävillä on ainakin meillä päin Luomuruokapiiri-toimintaa, joka hivenen vastaa Luomulaatikon menoa. Jyväskylän suunnalla voi kääntyä JYY:n luomuruokapiirin puoleen, Tampereella yliopiston ylioppilaskunnalla on myös oma piirinsä. ” (Mari Koo)