Aleksi maksaa pankille palvelusta, joka ei lopulta palvele kovin hyvin: ”Maksan Nordealle joka kuukausi 0,75 euroa Tapahtumakysely-nimisestä palvelusta, jonka on tarkoitus näyttää minulle, mitä laskuja Visa-kortilleni on kilahtanut. [- – -]

Tällä viikolla selvisi, että 6,75 eurolla vuodessa ei saa näkyviin kortin tapahtumia kuin parilta viimeiseltä kuukaudelta. Tiedustelin tätä vanhempien Visa-tapahtumien löytämistä verkkopankin kautta lähetetyllä viestillä ja sain vastauksen:

Visa -tapahtumat poistuvat näkyvistä verkkopankista niiden ”vanhetessa”. Pyydän sinua olemaan yhteydessä Nordea Visan Asiakaspalveluun, puh. 09-6964 6011.

Tottelin ja soitin. Sain kuulla, että kopio 20,80 euron laskusta, joka kirjautui Visa-kortilleni toukokuun lopussa, tulisi maksamaan minulle seitsemän euroa.” (Mari Koo)