Touhulan perheessä harmitellaan Helsinki International Horse Show’n hintoja: ”- – – kyllä joutaisi pudottamaan HIHS-lippujen hintoja, ja rutkasti. Väitän, että jos liput olisivat 30-40 prossaa halvempia, lehterit olisivat täynnä ja viivan alle jäisi enemmän rahaa. Plus tunnelma olisi katossa, toisin kuin nyt kun katsojia istuu siellä täällä ja aplooditkin on säälittävää hajanaista kläpytystä puolityhjässä hallissa.

Olin siis söndaagina (teinien vaatimuksesta) ko. pippaloissa. Katsastettiin pari pienempää luokkaa ja yksi nuivahko välinäytös* sekä kierreltiin expossa (joka tietty on se oikea syy miksi sinne pitää arsensa harva se vuosi raahata). Tänä vuonna oli kyllä luokattoman huonot expo-tarjouksetkin. Lama näkyy.

Tämä laihahko hupi tuli kustantamaan parkkimaksuineen 157 euroa. (Kyllä, luit oikein. Siis ilman niitä vähäisiä expo-ostoksia, kaffekupposia, kokiksia ja donitseja.)” (Mari Koo)