Kulutusjuhla

Stockmannin luomuvalikoima ja siitä viestiminen ei tehnyt suurta vaikutusta

Norppa etsiskeli Stockmannilta luomutuotteita: ”Alakerrassa osuin vahingossa asiakaspalvelutiskille. Yllättäen hieman syrjästä, ikään kuin piilosta löytyi sijoittettu oikea, elävä asiakaspalvelija. Olin jo kierrellyt hyllykön jos toisenkin, ja ällikästäni huolimatta äkkäsin kysyä löytyisikö heiltä listaa myynnissä olevista luomutuotteista. Tyhmäähän se on juosta hikipäässä etsimässä hyllyiltä tuotteita jos niitä ei edes ole myynnissä.
Stockmannilta ei kuulemma löydy listaa luomutuotteista jotka heillä on myytävänä. ”Sellaista ei ole koskaan ollut”. Ystävällisesti ehdotinkin, että ehkä olisikin jo aika. Listan läpi käyminen kotona tietokoneella on huomattavasti vaivattomampaa kuin toppatakissa nälkäisenä ympäri kauppaa. Netissä olevaa listaa olisi myös helppo linkittää kavereille sekä suositella tutuille. Tämän jälkeen hän kiitti palautteesta ja lupasi välittää tiedon eteen päin yksikönvastaaville. Nyt sitten jännittyneenä odotamme montako vuotta tähän menee.
Hyvänä uutisena kerrottakoon toki, että Stockkan luomuvalikoima on lisääntymässä. Maaliskuussa avataan kuulemma osa uudistunutta ruokaosastoa, ja ilmeisesti ensi vuonna lisää.
Tänään mukaan löytyi luomuna mysliä, maitoa, omenamehua, oliiviöljyä, kaalia, siitakesieniä, kahvia, kasvisliemikuutioita sekä kiinnostavaa Gomasio-seesamsuolaa.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Pakko sanoa, että Stokkalla on kyllä ruokaosastolla ihan oma myyntipisteensä + about neljä myyntihyllykköä luomutuotteille. Törmään näihin joka viikkoa ja joskus ostankin tavaraa.

    • Henri, niin, tämä alkuperäinen tekstihän on vuodelta 2010. Kolmessa vuodessa Stockan luomuvalikoima on kokenut ison muutoksen ja hyvä niin!