Exme joutui huomaamaan, että kehystystyö oli hoidettu väärin: ”Kehystytin meinaan grafiikkaa kaksi vuotta sitten. Nyt tiedän, että siinä pitäisi ehdottomasti olla paspikset, koska jos kuva on lasissa kiinni, se menee pilalle. No, tässähän ei ole paspiksia jostain syystä. Taustapahvikin näyttää epäilyttävältä. Liekö happovapaata (miksei sanota vain ’hapoton’?).

Noh, vien työn parin viikon kuluttua toiseen kehystämöön korjattavaksi. Hyvää tässä on se, ettei teos liene kahdessa vuodessa ehtinyt mennä pilalle ja se, että nyt tiedän, miten kehystys pitäisi tehdä. Tavallinen kansalainen vain niin harvoin taidetta kehystyttää, että ei voi tietää. Olisi kehystäjän tehtävä tietää.

Oppirahat tulevat maksettaviksi, siis. (Mitä olen kuullut, kehysala on paikoin aika villiäkin. Avataan liike, vaikkei tiedetä asiasta tarpeeksi.)” (Mari Koo)