Kulutusjuhla

Alpron maustamattoman luomusoijajogurtin muutos synnyttää palautetta

Alpron tekemä muutos soijajogurttiin on saanut monet älähtämään, esimerkiksi Chocochili-blogissa:

”Kyse on nyt siis siitä, että Alpro on uudistanut jogurttisarjaansa ja ilmeisesti maustamaton luomusoijajogurtti on samalla häviämässä kauppojen hyllyiltä. Alprolla on tätä nykyä myynnissä edelleen “maustamaton” soijajogurtti, mutta siihen on lisätty sokeria sekä vanilja-aromia ja koostumus on muuttunut paljon paljon huonommaksi. Olen aikasemmin käyttänyt maustamatonta yofua mm. savutofu-parsakaalipiirakkaan, dippikastikkeeksi ja moniin muihin suolaisiin juttuihin. Parsakaali ja vanilja-aromi tai valkosipulidippi ja vanilja-aromi on vähän huonompi yhdistelmä :/ Lisäksi harmittaa, jos tämäkin luomuvaihtoehto katoaa kaupoista.”

Aiheelle on myös Facebook-ryhmä.

Alpro kertoo omilla nettisivuillaan:

”Tuoteuudistuksesta on tullut kysymyksiä kuluttajilta, ja Alpro soya maustamaton luomu-yofua kaipaamaan jääneiden suomalaiskuluttajien toive tuotteen tuomisesta takaisin markkinoille on välitetty Alpron tuotesuunnitteluun.”

1 Comment

  1. Kertovat näköjään sentään nettisivuillaan jotain. Olen lähettänyt heille kolme kertaa palautetta (sekä suomeksi että englanniksi) ja pyytänyt vastauksta, mutta ole saanut vastaukseksi mitään viitettä, että kukaan olisi edes lukenut viestit.