SwitchX on menettänyt hermonsa Elisaan: ”Vaikka Elisa Viihde toimii ehkä monissa kodeissa ihan riittävän hyvin, itse en missään tapauksessa voi suositella sitä. Ja tämä ihan vain siitä syystä, että jos se ei toimi, siitä eroon pääseminen on tehty (tarkoituksella) kohtuuttoman hankalaksi. Tämä on nykyaikaa. Myydään asiakkaille määräaikaisilla sopimuksilla ihan mitä tahansa p*skaa mikä vain menee kaupaksi ja todellinen vastuu loppuu siihen kun nimi on alla. Kumma että asiakasuskollisuus tai huono maine ei paina missään. Minulle on periaatteessa nyt ihan sama saanko purettua nykyisen sopimuksen, mutta en aio olla tämän jälkeen enää missään tekemisissä Elisan kanssa.

Määräaikaissopimuksia kannattaa välttää aina jos mahdollista. Sitä paitsi vanha viisaus pitää paikkansa: Jos jokin kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta, se ei ole totta…” (Mari Koo)