Kulutusjuhla

Koiran 257,90 euron vakuutus tuntuu suurelta summalta

Kaneli pohtii koiran vakuutusta: ”Vastenmielisiksi vakuutusasiat muuttuvat päässäni siitä syystä, että niiden miettiminen herättää minussa pelkoa. Ja se, että teen jotain pelon vuoksi, tekee avuttomaksi. Ja avuttomuus vasta onkin ilkeä fiilis.

Kaikenmaailman alennuksien jälkeen Elukan vakuutus vuodeksi maksaa 257,90 euroa. Mielestäni se on ihan hitosti rahaa, sillä summalla saisi melkeinpä tällaiset (vaikka tarkoitukseni ei suinkaan ole rinnastaa Elukan hyvinvointia kenkiin).

Mietin vakuutusta ja sen päättämistä/jatkamista kolmen viikon ajan lähes päivittäin, enkä lopulta uskaltanut irtisanoa sopimusta. Sellaisen diilin tein itseni kanssa, että jos seuraavan vuoden aikana ei tapahdu mitään sairausjuttuja, hankimme ensi syksynä jotain pienimuotoisempaa.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Juu, tuossa on vaan se ongelma, että vakuutus korvaa vain voimassa ollessa. Yleensä vakuutus otetaan korvauksen lisäksi myös turvallisuuden tunteen vuoksi.