Kulutusjuhla

Ahkera kotikokki haluaa keittiön ja olohuoneen yhteyteen kunnolla tilaa

Hannalle keittiö on merkittävä asia uutta asuntoa valitessa: ”Optimaalisinta minusta on, jos keittiö on olohuoneen yhteydessä joko tupakeittiönä tai sitten pienellä seinällä erotettuna niin, että ruokailutila näkyy kunnolla olohuoneeseen. Jos keittiö on asunnossa aivan toisaalla kuin olohuone, skippaan asunnon katsomisen melkeinpä heti – kaikkein pahinta on, jos asunnossa on pitkä eteiskäytävä josta heti ovesta tultaessa on vasemmalla ovi keittiöön ja käytävän päässä oikealla olohuone. Haluan, että mahdolliset vieraat näkevät keittiössä puuhailun!

Makuuhuoneet voivat olla pieniä, mutta olohuoneen ja keittiön yhteyteen haluan kunnolla tilaa. Ruokailutilaani haluan nimittäin kuuden hengen ruokapöydän ja olkkarin puolella sohvan ei tarvitsisi viedä liikaa lääniä.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Tämä on jännä nykyilmiö. Itse olen asunut tupakeittiöllisessä asunnossa (1h+tupakeittiö) ja sain kyllä sen kolmen vuoden aikana ihan tarpeekseni. Minä haluan ehdottomasti keittiön erikseen olohuoneesta! Mielellään toki iso keittiö mihin mahtuu sitten se iso ruokapöytä, mutta ei avoinna olohuoneeseen. 🙂 Olen toki muutenkin sisustuksellisien asioiden suhteen vastarannan kiiski, en pidä modernista, skandinaavisesta enkä vaaleasta (tai mustavalkoisesta) sisustuksesta, enkä kyllä mistään retrotyylistäkään.