Kun taivaalta satoi rahaa -blogissa kerrotaan, mitä tapahtuu, kun pieniin varoihin tottunut saa yllättäen 6000 euroa. Yksi rahankäytön kohde oli ekokauppa: ”Kävin myös shoppaamassa hippiruokakaupassa. Mieletöntä. Siellä on ihan vaikka mitä. Ostelin kaikkea: pähkinöitä, suihkusaippuaa, eri teelaatuja, herkkupatukoita, luomuartisokkia (säilöttyjä siis), ruusuvettä… Ymmärrän nyt ehkä paremmin niitä kriitikoita, joiden mielestä ekohörhökulutusintoilu vie huomion suurempilinjaisesta vaikuttamisesta. Ihanien hippijuttujen kulutukseen voi varmasti sukeltaa varsin syvälle. Rahaa siihen ainakin voisi laittaa ihan kuinka paljon vaan. Tällä kertaa minulla meni yhteensä seitsemänkymppiä, josta kaksikymppiä keittokirjaan, jota olin jo pitkään halunnut. Tosin olin ajatellut, että siinä olisi halpoja ohjeita sesonkikasvisten käyttöön – nyt en niin akuutisti tarvitse halpoja reseptejä. Mutta vielä sekin aika taas tulee.” (Mari Koo)