Kulutusjuhla

Dollarin kurssi innosti joululahjatilaukseen ulkomailta

Kartanon Matti on tilannut joululahjoja rapakon takaa edullisten hintojen vuoksi: ”Valuuttakursseja seuranneet ovat voineet jälleen todeta dollarin heikon kurssin, mistä syystä loppusyksy oli otollista aikaa ulkomailta tuotteiden tilaamiseen. Nyt saapuneen paketin mysteerilahjaa metsästäessäni selailin läpi kymmenkunta kotimaista ja saman määrän ulkomaisia, pääasiassa amerikkalaisia ja brittiläisiä verkkokauppoja. Ostopäätös vahvistui paitsi juuri etsimäni kaltaisen tuotteen löytymisen, myös edullisen hinnan myötä. Mitä ikinä paketissa onkaan, on 30 dollarin postikuluineenkin edullisempi kuin kotimaisten verkkokauppojen vastineet.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Dollarin kurssi on edullinen, mutta isompia hankintoja tehdessä saattavat tullimiehet iskea, ja lopputulos ei olekaan halutunkaltainen.

  2. Totta, suuremmissa ja kalliimmissa tuotteissa tulevat vastaan tullin käsittelymaksut ja arvonlisävero. Tässä on jonkin verran joustoa suuntaan ja toiseen, sillä välillä tuntuu olevan täysin onnenkantamoisesta kiinni jäävätkö tuontitavarat tullin haaviin vai ei.

  3. Dollarin kurssi on nousulla taas, tällä hetkellä 0.74 euroa… http://www.dollarinkurssi.com. Olishan nyt hyvä aika investoimaan…