Turkulainen Q, Doloriina kertoo kauppavalinnoistaan: ”Ruokakaupat on kyllä kinkkinen juttu, jossa ainakin minä menen pitkälti fiilispohjalta. Ihmiset sanovat helposti, että jokin kauppa on esim. kallis, mutta kuinka moni osaa oikeasti kertoa maitolitran hinnan lähikaupassaan? Minä en ainakaan. Vaikka Citymarkettien pitäisi olla halpoja, menee mulla siellä aina paljon enemmän rahaa kuin K-marketissa, sillä päädyn aina ostamaan jotain erikoista ja kallista, jota en oikeasti tarvitse. Ja jos nykyihmisille aika on rahaa, menee sitä Cittarissa aina luvattoman paljon (Cittarissa ei ikinä selviä jonottamatta)!

Kaupat on myös tottumiskysymys. On vaikeaa ja väsyttävää mennä kiireessä ja väsyneenä ostamaan ruokaa vieraasta kaupasta, jossa ei tunnu olevan mitään logiikkaa. Kävin pitkään lähes pelkästään Förin viereisessä Valtsussa ja osasin kertoa kassaa paremmin tuotteiden sijainnit. Rakastan Valtsujen siistiyttä ja järjestelmällisyyttä. Sitten siirryin käyttämään autoa työmatkoilla ja asioimaan Manhattanilla, mikä olisi todella hyvä ruokakauppa, jollei olisi niin kuusessa. K-kaupoissa on ihanaa myös Pirkka-tuotteet, joita rakastan ihan estottomasti.” (Mari Koo, kiitos linkistä Tealle)