Marjut muutti, mutta Elisa Viihteen nettiliittymä ei muuttanut yhtä näppärästi. Kaikanlaisten mutkien ja pitkäksi venyneen ajan kautta tilanne lopulta koheni: ”Tänä aamuna sain Elisalta tekstiviestin, että tilaamani Elisa Viihde asennettaisiin huomenna. Kiukkuinen kun olin, soitin Elisaan, ja penäsin, että miksei tänään, miksi pitää vielä odottaa, kun edellinen asukas on irtisanonut liittymänsä ja olen jo odottanut ihan tarpeeksi kauan. “Asentajien aikataulu on sellainen”, asiakaspalvelija aloitti, mutta keskeytin lauseen heti alkuunsa ja kerroin asentajan jo käyneen paikalla. Tätä ei heidän tiedoissaan tietenkään näkynyt. Pari välipuhelun jälkeen oli jo eri ääni kellossa, ja liittymä luvattiin laittaa toimimaan vielä tänään.

Ja nyt se toimii. Uskallankohan jo henkäistä helpotuksesta? Tai no, kun Elisasta on kyse, en taida sittenkään tohtia.” (Mari Koo)