Kulutusjuhla

Kestoleivinpaperi ei ollutkaan niin helppo ja hyvä kuin mainostettiin

Arkipäivän aktivistin keittiössä havaittiin kestoleivinpaperi huonoksi tuotteeksi: ”Yksi esimerkki selvästi epäonnistuneista ekotuotteista on oman kokemukseni perusteella kestoleivinpaperi, jonka rippeet tässä muutama päivä sitten hautasin roskikseen. Kestoleivinpaperi saattaa äkkiseltään tuntua mainiolta keksinnöltä. Käyttökertoja luvattiin lähes 1000 ja tuotetta kehuttiin helpoksi puhdistaa. Missä sitten mätti?

En tiedä, oliko vika käyttäjässä, mutta meillä kaksi käytössä ollutta eri merkkistä kestoleivinpaperia meni lyhyessä ajassa sellaiseen kuntoon, ettei niitä voinut enää käyttää. Peseminen oli työlästä, rasva ei meinannut irrota millään ja lopulta päädyimme takaisin valkaisemattomaan kertakäyttöiseen (jota sitäkin voi joissain tilanteissa käyttää itse asiassa useampaan kertaan).” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Mä käytän lähes aina tavallista leivinpaperia useamman kerran. Jos on oikein sottanen ruoka niin ei toki sitten, mutta vähemmän sotkuset.