Kemikaalikimaran Anja kohtasi kiinteistövälittäjän, joka ei hoitanut hommaansa niin kuin piti. Osassa 1 Anja julkaisi tekstin, jonka lähetti kyseiselle välittäjälle sekä muille kaupassa mukana olleille, ja siinä todetaan mm. seuraavaa: ”Koska kaupanteossa hoitamattomia tai huonosti hoidettuja olennaisia asioita olivat muun muassa ostotarjous, kauppakirja, lainhuutojen tarkistaminen sekä varainsiirtoveroilmoituksen toimittaminen verottajalle, katsomme, että et ole hoitanut tehtävääsi, etkä oikeutettu täyteen maksettuuun palkkioon.” Osassa 2 Anja kertoo seuraavaa: ”Tässä projektissa meni monta asiaa mönkään – liian monta. Asiat ovat nyt hoidossa, vaikkakin pitkän mutkan kautta piti mennä.
Joskus on aihetta tehdä yritykselle reklamaatio. Kuluttajaviraston sivuilla on valmiita lomakkeita niin tavaroita kuin palveluja koskevien valitusten tekemiseen.” (Mari Koo)