Nollavaimo ärsyyntyi joulukalenterista:”Pienin huomasi aamulla, ettei M&M’s:n joulukalenterista, joka maksoi ihan vitun paljon liikaa siihen minimaalisen vaatimattomaan suklaamäärän nähden, mitä siitä tulee, tullut mitään. Luukku-perkele ammotti tyhjyyttään !! Ei auttanut, vaikka meikäläinen kurkisteli sinne sisälle, josko se olisi tipahtanut se Mars- KARKKI (ei vittu edes patukka, vaan karkki) sen kalenterin ’pohjalle’, mutta ei ollut. Herne, herne.

Tässä välissä kävin tarkistamassa. Kalenterissa on suklaata tai jotain sen tapaista syötävää 381 g. Kalenterin kilohinnaksi tulee näin n. 30 euroa. Ei saatana. Ensi vuonna olen fiksumpi ja lasken lapsille, kuinka paljon karkkia saisivat samalla hinnalla ilman sitä helvetin rumaa kalenterikuorta. Olen varma, että vaikka jakaisin sen karkkivuoren kahdella, niin siltikin lapset tulevat valitsemaan mieluummin sen kasan kuin kalenterin. Ja jos olen väärässä, niin mä… No, jotain. Sitä voidaan yhdessä miettiä seuraava vuosi.

Joka tapauksessa se puutos vitutti Pienintä ja ehkä vähän meikäläistäkin. Ainakin sen verran, että soitin töihin päästyäni sinne kuluttajapalveluun. [- – – ]

Puhelimeen vastasi iloinen, sydämellinen ja vilpittömästi pahoillaan oleva naisihminen, joka ymmärsi välittömästi yskän ja herneilynkin ja lupasi lähettää korvausta kivusta ja särystä. Ei uutta kalenteria, vaan jotain muuta kaakaopavuista kehiteltyä.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle)